logo partnersinprint 300   logo200  

vraag offerte aan

Digital Signage Display 21,5 inch met handdesinfectie dispenser

Met deze oplossing sla je twee vliegen in één klap. De hygiëneregels kunnen makkelijker worden nageleefd en de communicatie met uw medewerkers en bezoekers kan worden verbeterd! 

dispenser 3

Ook als de maatregelen straks weer worden versoepeld, is deze oplossing perfect in te zetten in de horeca, in onderwijsgebouwen, in kantoorpanden en andere openbare gelegenheden. We hebben nog wel een tijd te maken met het coronavirus. De dispenser is daarom een goede toevoeging om ook in de toekomst een betere hygiëne te waarborgen.

Hoe werkt de digitale dispenser?
Door een pakkende boodschap op het scherm weer te geven, is het eenvoudig om bezoekers te attenderen op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van winkels of andere gelegenheden. Daarnaast kan op het scherm allerlei informatie getoond worden, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, maar ook aanbiedingen en andere advertenties.

De dispensers zijn juist nu een zeer goede hulp in kantoor en bij de retail. Bezoekers en medewerkers kunnen zonder iets aan te raken hun handen reinigen met desinfectiemiddel. Dit verlaagt de kans op besmetting.

Content op afstand beheren
De content op het scherm kan heel makkelijk gewijzigd worden en zelfs automatisch worden aangepast door onze smart publishing tool. Doordat het scherm beschikt over een ingebouwde Android media player met Wi-Fi, kunnen gebruikers via de webbrowser zelf campagnes maken in onze software. Grote bedrijven, ketens of organisaties met meerdere vestigingen, kunnen de schermen daarom - op afstand - centraal aansturen.

digital content

 

 

People Counter: Effectieve tool voor retailers in tijden van COVID-19

Speciaal voor de retail bieden wij binnen ons digitalsignage-softwarepakket de mogelijkheid om realtime bezoekers te tellen die een winkel binnenkomen en verlaten.

Hoe werkt de People Counter?

camera peoplecounter

 

Bij de entree van een winkel kan een speciale camera van bovenaf mensen tellen die een virtuele lijn passeren. Ons systeem ontvangt deze gegevens en verwerkt de gegevens naar een visueel resultaat op een scherm.
Stel, er kunnen maximaal 100 mensen in de winkel. Er hangen schermen, bij de ingang, maar ook al in trappenhuizen of liften of parkeergarages.

 

people counter

De schermen staan op groen.
Het is veilig om te winkelen, het is rustig en er is veel ruimte.

De camera telt constant. Wanneer de camera telt dat er 75 mensen binnen zijn, zorgt het systeem er automatisch voor dat het scherm verandert in oranje.

De schermen staan op oranje.
Het is enigszins druk in de winkel, er is nog wel voldoende ruimte.

De camera telt door en ziet dat er 100 mensen in de winkel zijn. Het scherm gaat op rood en er komt op het scherm een melding te staan.

De schermen staan op rood.
Op dit moment is het niet mogelijk om de winkel te betreden.

De app biedt daarom effectieve hulp bij het naleven van een deurbeleid.

 

Voordelen voor retailers in tijden van COVID-19

  • Voldoen aan de aangescherpte maatregelen van de overheid om het coronavirus onder controle te krijgen
  • Klanten een veilig gevoel geven bij het winkelen tijdens de situatie rondom het coronavirus
  • Realtime inzicht in bezoekersaantallen en automatisch kunnen reguleren
  • Ondersteuning voor winkelpersoneel: geen discussies of moeilijke afwegingen
  • Sturen op cijfers: communiceer met klanten via andere online media over de beste bezoektijden aan de winkel